- Despre Noi -

Din dorința de a împărtăși o experiență specială, am început în urmă cu 11 ani un proiect care, în timp, ne-a dat posibilitatea să înțelegem că paintball-ul nu este doar o întâmplare, ci o stare reală de spirit, o stil de viață și, nu în ultimul rând, o afacere de succes.

În toți acești ani, am încercat să vă arătăm că prin paintball ne putem redescoperi pe noi înșine, putem descoperi în noi acea parte algoritmică – strategică a noastră prin care putem depăși limitele noastre sociale. Este un sport, de unde și numele care ne definește, PaintballSports , un sport care dezvoltă abilități fizice și dinamice – cognitive în același timp.

Promovăm aceste idei de 11 ani acum și credem cu tărie în ele și toți cei care ați făcut parte dintr-o competiție de paintball , împreună cu noi sau în altă parte.

Credem că putem avea paintball de calitate și în România, și acesta este motivul pentru care noi – Sorin, Ciobi, Coco, Remus, Ana și Bogdan, am decis să aparem sub aceeași siglă, cea a PaintballSports, și să vă chemăm și la live, plin de adrenalină, cele mai incitante strategii, cele mai cunoscute bătălii de la primul război mondial până în prezent.

Sorin: În 2007, am fost chemat de un bun prieten, la Costinești, pentru a-l ajuta să promoveze un teren de paintball. De când am ținut un marker pentru prima dată am înțeles că această pasiune va dura. De atunci, am lucrat intens în fiecare an la mai multe proiecte de paintball: Poligon Project de la Costinești, TeamSpirit Project ca trainer în team building-uri, am preluat și dezvoltat proiectul magazinului online echipamentpaintball.ro, cel mai mare furnizor de echipamente de paintball din România, iar acum am Lucrez împreună cu echipa mea la cel mai ambițios proiect de paintball din România: PaintballSports.ro. Cred că PaintballSports.ro va reuși în ceea ce mi-am propus acum 9 ani, să pot aduce paintball-ul în România la nivel de eveniment sportiv.

Ciobi: În 2003, am fost contactat de un prieten pentru a-l ajuta să deschidă un teren de paintball în Brașov. Fiind șomer, scopul meu era să încerc ceva nou, mi-a plăcut și de atunci organizez evenimente de paintball și team building. În 2006, am participat la prima mea competiție de paintball. Împreună cu Sorin, vreau să aduc paintballul nu numai la un nivel de competiție, ci și să-l fac accesibil pentru toate vârstele și buzunarele. Când vorbești, repeti ceea ce știi deja; când asculți, poți învăța lucruri noi!