- Pachet Business -

PaintballSports vine cu o serie de strategii de jocuri de paintball businessspecial adaptat pentru angajații dumneavoastră. Prin urmare, pe lângă o metodă bună de recreere, strategiile de paintball vor sublinia abilitățile individuale ale angajaților dvs. Avem strategii perfect adaptate în funcție de obiectivul de a vă construi echipa. Aceste strategii pot fi discutate inițial, aplicate și monitorizate psihologic, astfel încât rezultatul să fie concludent.

Prin urmare, angajații dvs. se vor distra atât, interpunându-se cu personajele fictive ale strategiilor noastre, cât și o experiență personală și colectivă excelentă.

Paintball ne oferă posibilitatea de a ne exprima, dincolo de sistemul social, de a ne dezvolta abilitățile de lider sau de a ne da seama dacă avem abilități de planificare și clarvăzătoare atunci când stabilim strategiile. NU este un sport agresiv; dimpotrivă, este un sport strategic care dezvoltă simțuri pe care poate încă nu le-ai descoperit singur în domeniul tău de activitate.

Mai mult, în companii sunt necesare persoane cu inițiativă, curaj și determinare, care se pot aventura în strategii inovatoare, care pot aduce satisfacții personale și rezultate excelente.

PaintballSports.ro vine să accelereze dezvoltarea și orientarea jucătorului, astfel încât jucătorul să poată folosi experiența acumulată în timpul strategiilor noastre în cadrul companiei unde activează.

Numar de participanti Tipul pachetului Pret (RON)/participant
10-20 Business 70
20-40 Business 60
40-100 Business 50
  • Prețurile sunt cotate și nu includ TVA.
  • Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de rezervare.
  • Tarifele includ: închirierea echipamentelor, marker paintball, mască, încărcător, echipament de protecție.
  • Tarifele includ numărul minim de mingi de vopsea, 200 pentru fiecare participant.
  • Tarifele includ deplasarea echipei de antrenori PaintballSports numai în perimetrul orașului Brașov și în zonele auxiliare.
  • Tarifele nu includ deplasarea echipei PaintballSports, plata pe zi, cazare, transport.