- Pachet Economic -

students

 

Numar participanti Tipul Pachetului Pret (RON) /participant
10-20 Business 40
20-40 Business 35
40-100 Business 30

Paintball se adresează tuturor, de aceea noi, la PaintballSports.ro, am crezut că ar trebui să fie accesibil tuturor. Din acest motiv, am creat pachetul economic.

Deci, bugetul nu va mai fi o problemă atunci când încercați sau exersați acest sport și chiar dacă sunteți studenți și vă adunați într-un echipaj mare sau doar un grup de prieteni și doriți să vă petreceți timpul într-o manieră mai mult decât excelentă, aveți a ales pachetul perfect. De asemenea, îi încurajăm pe toți să încerce acest sport chiar dacă încă nu au atins vârsta de maturitate. Copiii sunt, de asemenea, întâmpinați, avem echipamente special concepute pentru ei.

Chiar și familiile pot practica acest sport pentru activitățile din weekend. Desfășurăm această activitate într-un mediu natural cu aer proaspăt și vă poate completa cu ușurință activitățile de relaxare. Cu această ocazie, facem și niște exerciții, vă garantăm că nu veți mai avea nevoie de sală.

Deși prețurile sunt mai accesibile, nu am diminuat calitatea sau numărul de mingi de vopsea pentru a susține acest pachet, ci doar complexitatea. Deci, s-a păstrat cea mai mare parte a distracției și a aceluiași calendar, doar logistica a fost redusă puțin.

Desigur, veți avea posibilitatea de a actualiza complexitatea pachetului dvs. oricând.

  • Prețurile sunt cotate și nu includ TVA.
  • Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de rezervare.
  • Tarifele includ: închirierea echipamentelor, marker paintball, mască, încărcător, echipament de protecție.
  • Tarifele includ numărul minim de mingi de vopsea, 200 pentru fiecare participant.
  • Tarifele includ deplasarea echipei de antrenori PaintballSports numai în perimetrul orașului Brașov și în zonele auxiliare.
  • Tarifele nu includ deplasarea echipei PaintballSports, plata pe zi, cazare, transport.