- Pachet Professional -

Nivelul optim pentru degustarea adrenalinei paintball se găsește prin aplicarea strategiilor acestui pachet, dedicat în special profesioniștilor, celor care au înțeles că dincolo de adrenalină există pasiune, iar atunci când pui pasiune în lucruri, acestea ajung la statutul de artă. La fel este și în paintball, competițiile organizate de PaintballSports.ro îi reunesc pe toți iubitorii acestui sport. Vom aplica strategii tactice complexe, care au fost folosite în marile conflicte istorice, în încercarea noastră de a ne apropia cât mai real și posibil de momentul recreat de paintball.

Prin urmare, aducem în atenția colectivă un tribut adus celor care s-au sacrificat pentru diverse cauze și sperăm că astfel vom înțelege mai bine importanța concurenței dintre oameni și soluționarea pașnică a conflictelor dintre noi. Credem că arma paintball este un simbol al păcii. Datorită faptului că gloanțele sunt bile de vopsea, credem că fair-play-ul ar trebui să existe necondiționat în conduita noastră și adversarul din teren să ne facă pe fiecare dintre noi mai buni în competiția cu noi înșine.

Competițiile profesionale organizate de PaintballSports.ro promovează paintballul ca sport de introspecție; prin strategiile aplicate, înțelegem momente cruciale din viața predecesorilor noștri, ajungem cât mai fideli și apropiați cu putință de starea sufletească și de emoțiile prin care au trecut în timpul luptelor.

Oricine dintre noi poate trăi această experiență, pachetul profesional poate fi solicitat și de cei care nu au experiență în domeniu. Ne vom asigura că vi se va oferi o pregătire militară cât mai adecvată posibil.