- Intrebari Frecvente -

Cum programez un joc?

Dacă ați optat pentru un tip de joc, completați formularul de la antetul rezervării. Odată ce primim solicitarea, vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a confirma perioada, locația și logistica.

Unde este pământul?

Putem aplica strategiile atât în locuri special alese de noi, cât și la locația dvs. Avem zone atent selectate, în cele mai multe zone turistice din județul Brașov. Datorită posibilității noastre la nivel național, putem merge oriunde cereți și, dacă este necesar, putem realiza obținerea aprobărilor organizației în spațiile private alese, respectiv clădiri condamnate, foste plante, păduri private.

Câte persoane pot participa la un meci de paintball?

Vă sugerăm ca numărul minim de participanți să fie 6. Cu cât numărul participanților este mai mare, strategiile devin mai interesante.

Cum se face o plată? Necesită asta un avans?

Nu cerem în avans programarea evenimentelor, doar în cazul în care trebuie să călătorim în afara județului Brașov. Plata se poate face în numerar, la ora stabilită, prin ordin de plată conform facturii aferente sau prin card de credit la sediul nostru din Brașov.

Ce expertiză au antrenorii sportivi de paintball?

Personalul sportiv Paintball este certificat în turism cu dreptul de a organiza evenimente competitive și sportive. În plus, fiind orientați spre client, avem o vastă experiență în psihologia de grup.

Paintball-ul este un sport periculos?

Atâta timp cât rolurile de siguranță sunt îndeplinite, paintball-ul nu este un sport periculos. În acest sens, elementele de protecție trebuie să existe și trebuie utilizate în conformitate cu reglementările. Ne referim în special la masca de protecție a feței, care este adesea îndepărtată inadecvat în timpul jocului, punând astfel în pericol siguranța jucătorului. Atâta timp cât regulamentul este respectat, considerăm că paintballul este un sport la fel de periculos precum fotbalul și gardul.

Am auzit că bilele nu se rup și lasă vânătăi.

În același regulament de siguranță ni se cere să respectăm o anumită distanță, anticipată la 10 – 15 metri între jucători în timpul jocului, în funcție de calitatea mingilor. Și pentru că am menționat bilele, fiecare bilă are o anumită rigiditate în funcție de condițiile climatice și de tipul de teren pentru care au fost fabricate. Avem mare grijă să adaptăm mingile în funcție de evenimentul pe care îl veți avea. De exemplu, nu vom folosi niciodată mingi pentru vreme rece în timpul verii, deoarece ar putea să usture. În acest caz, ne vom asigura că experiența dvs. nu va fi deloc dureroasă, de către arbitri ne vom asigura că distanțele jocului vor fi respectate.