- Sarajevo -

Sarajevo-Survival-Map-1992-1996

“În 1991, anul în care Uniunea Sovietică a fost dizolvată, o renaștere naționalistă a cuprins Europa de Est. Și-a găsit cea mai agresivă expresie în Iugoslavia, o federație repezind rapid, în 1943, din șase republici.

Conflictul a început rapid cu Slovenia, care în 10 zile și-a obținut independența și a atins apogeul în anul următor, când Bosnia și-a declarat independența față de Serbia.

O mare diversitate culturală a locuit pașnic în capitala Sarajevo: sârbi, croați, albanezi, creștini și musulmani au trăit pașnic, în bună înțelegere.

Când parlamentul de la Sarajevo, recent înființat, a decis să creeze Republica independentă și suverană Bosnia, armatele sârbe au înconjurat orașul, care era situat într-o vale, asediindu-l de pe vârfurile dealurilor vecine timp de 3 ani, continuând, tăind furnizarea de energie electrică și alimente în tot acest timp.”

 

 

Scopul strategiei: aceasta este una dintre cele mai interesante strategii pe care le aplicăm pentru instrucțiunile finale. Astfel, o echipă va proteja mijlocul terenului, în timp ce echipa adversă se va plasa strategic în jurul terenului, înconjurând astfel cealaltă echipă. Nu există răspuns, jucătorul lovit de paintball va fi eliminat automat din joc. Jocul se termină atunci când una dintre echipe elimină ultimul jucător al echipei adverse. Este o strategie de viteză și plasare tactică, implică foarte mult suspans, dar și concentrare și decizii clare.

 

Caracter de strategie: activ ofensiv / activ defensiv

Nivel de dificultate: începător / mediu

Timp anticipat: 45 de minute

Numărul minim de participanți: 6

Număr minim de bile: 150

Compatibil cu pachetele: de afaceri, economice

Tipul câmpului: toate terenurile