- Vânătorii lui Bin Landen -

navy-seals
“Dacă le-ai atras atenția, fiecare secundă din viața ta curge cu greutatea infinitului … Universul tău se prăbușește brusc, singura grijă este să te ascunzi cât mai bine și să te bucuri de fiecare moment în care uraganul nu a început inca. Cei care te urmăresc și te vânează aparțin celor mai bine antrenate și puternice trupe de comandă din lume. Nu contează absolut deloc cât de puternic, bogat sau acerbă ești. Influența ta politică nu contează, nici măcar numărul de bodyguarzi meniți să te protejeze. Odată ce oricare dintre unitățile de mai jos a primit o comandă de eliminare, nimic și nimeni nu vă poate salva. Cu excepția poate a milei lui Dumnezeu sau a unui ordin de anulare a misiunii. Dacă comanda ajunge la timp, desigur.

Cele mai redutabile trupe de comando din lume, trupele speciale, sunt: Sayeret Matkal, Spetsnaz, Brown Berets, Kopassus, Unitatea Ghadak, Batalionul Cobra, SAS, Snow Leopard Commando Unit

Vânătorii lui Bin Landen”

 

O intervenție foarte controversată care a dus la identificarea și executarea celui mai căutat terorist al planetei a adus din nou în atenția opiniei publice celebrele echipe SEAL.

Potrivit declarațiilor oficiale, Osama bin Laden a fost ucis în Pakistan, la 2 mai 2011, ca urmare a Operațiunii Lance Neptun (referire la tridentul lui Neptun, sigla SEAL). Operațiunea a fost coordonată de președintele american Barrack Obama, iar informațiile au fost cercetate de CIA.

Operațiunea a fost comandată de președintele SUA, Barrack Obama și a fost planificată până la cele mai mici detalii de către CIA. Cei selectați pentru operațiune au fost soldații Navy SEAL, fosta SEAL Team Six, redenumită DEVGRU. Echipa a decolat din Afganistan, iar restul este istorie recentă, vizionată de milioane de oameni pe internet sau pe ecranele televiziunilor de știri. Delta Force, rivalii tradiționali ai Navy SEAL, urmăreau cu amărăciune recunoașterea superiorității colegilor lor din Marina Militară.

În paintball, aceasta este una dintre cele mai cunoscute strategii. Inspirați de faimoasa salvare a prizonierilor din jocul video Counter Strike, am creat o serie de acțiuni de comando reale, implicând un mare suspans în rândul participanților. Astfel, o echipă va fi echipa de intervenție și comandă și scopul lor bine stabilit va fi salvarea prizonierilor sau eliminarea unui caracter important al echipei adverse. Echipa care apără obiectivul trebuie să aibă o strategie defensivă foarte bună, datorită faptului că se presupune că se confruntă cu adversari redutabili.
 

Caracter strategic: strategic ofensiv activ / defensivtrident

Nivel de dificultate: mediu / avansat

Timp anticipat: 1h.30

Numărul minim de participanți: 10

Număr minim de bile: 200

Compatibil cu pachetele: de afaceri, economice

Tipul câmpului: toate terenurile