- Jocurile foamei -

NAdo

 

 

“Inspirată de celebrul film The Hunger Games, această strategie reunește cei mai înrăiți concurenți, adevărați mercenari gata să nu facă niciun compromis, având un singur scop, eliminarea totală a adversarului.”

 

 

 

Acesta este un joc individual, fiecare jucător luptând împotriva tuturor. Jocul începe prin poziționarea strategică a jucătorilor în diferite puncte ale terenului. Nu este acceptată nicio alianță, iar jucătorul care va fi lovit va fi eliminat imediat din joc.

Câștigătorul va fi ultimul jucător care stă pe teren, cel care și-a eliminat toți concurenții.

Level Business

Această strategie poate fi extinsă la nivelul afacerii prin adăugarea unui obiect specific pentru fiecare jucător, care va fi ascuns în teren. Jucătorul care găsește cele mai multe elemente va fi câștigătorul, chiar dacă el / ea a fost eliminat anterior. Acest tip de strategie combină elementele de paintball cu cele ale vânătorii de comori.

Echipa Asasinilor

În mod similar, putem transforma acest joc și într-un joc de echipă, astfel încât să putem atribui mai multe echipe care au ca scop găsirea elementelor ascunse pe teren. În acest caz, jucătorul eliminat îi va da colegului său de echipă elementele găsite. Dacă o echipă este eliminată, va da elementele bazei și vor fi numărate la sfârșitul jocului.

Pentru a fi mai incitant, putem introduce și caracteristici medicale pentru un jucător din fiecare echipă. Poate regenera răni superficiale în 30 de secunde, cu excepția loviturilor la cap. În acele 30 de secunde, medicului și pacientului nu li se permite să folosească armele.

 

Caracter de strategie: ofensiv activcompass

Nivel de dificultate: mediu / avansat

Timp anticipat: 1h

Numărul minim de participanți: 4

Număr minim de bile: 100

Compatibil cu pachetele: de afaceri, economice

Tipul câmpului: toate terenurile